Твоє здоров’я в твоїх руках!

Твоє здоров’я в твоїх руках!

З нагоди Дня фізичної культури і спорту України тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проводить відкритий обласний відеоконкурс «Твоє здоров’я в твоїх руках!» Розпочався він минулого вівторка, 6 вересня, і триватиме до кінця місяця.

Головною метою творчих баталій, як і завжди, є залучення всіх вікових груп і верств населення до сталої звички ведення здорового способу життя, підтримка та зміцнення здоров’я, презентація нових форм організації рухової активності під час воєнного стану.

Усі надіслані на відеоконкурс роботи мають відображати ваш улюблений вид спорту та рухову активність. Узяти у ньому участь можуть охочі без вікових обмежень.

Для участі автор відеороботи повинен здійснити підписку на інстаграм сторінку (https://www.instagram.com/tr_sport_for_all/?hl=uk) обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». А також надіслати відеоролик у цифровому форматі MP4, тривалість якого  від п’ятнадцяти до шістдесяти секунд).

Звісно, що необхідно також указати ім’я, прізвище автора, нікнейм у соціальній мережі Інстаграм, місце проживання (вулиця, населений пункт, територіальна громада), контактну інформацію повнолітнього представника (мобільний телефон, ім’я, прізвище). Останнє — для отримання нагород у відділені пошти.

Відеоролики надсилати на електронну адресу: tr_sport@ukr.netабо через месенджер на Фейсбук-сторінку (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all) чи інстаграм сторінку (https://www.instagram.com/tr_sport_for_all/?hl=uk) обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Переможця, призерів, та авторів десяти відеоробіт визначатимуть онлайн за допомогою програми випадкового вибору Random. Онлайн визначення відбудеться 30 вересня 2022 року о 14-й годині.

Також тренер Юрій Ткачик визначить ще трьох авторів найкращих відеороликів за технікою виконання та демонстрацією улюбленого виду спорту, рухової  активності. Вони теж будуть відзначені сувенірною атрибутикою з логотипом обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», карематами та друкованою продукцією видавництва «Школярик».

Із положенням про проведення відкритого  обласного  відеоконкурсу «Твоє здоров’я в твоїх руках!» можна ознайомитися на Фейсбук-сторінці обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Фото із соціальних мереж