Конкурс дитячого малюнка до Дня Святого Миколая

Конкурс дитячого малюнка до Дня Святого Миколая

Минулого понеділка, 21 листопада, управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА й обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» розпочали дитячий конкурс малюнка на спортивну тематику. Творчі баталії приурочені до Дня Святого Миколая і стануть практичною реалізацією національної стратегії з оздоровчої рухової активності «Рухова активність — здоровий спосіб життя — здорова нація».

Тож через малюнок юні митці, без сумніву, матимуть нагоду висловити своє ставлення до улюблених видів рухової активності і спорту. Причому, для більш об’єктивного оцінювання старань майбутніх художників їх вирішили розділити на дві вікові категорії — тим, кому до восьми, і — від дев’яти до дванадцяти років.

Усі подані на конкурс роботи мають бути авторськими, виконаними власноруч без допомоги інших осіб. І, звісно, мають відображати спортивну тему.

Малюнок потрібно сфотографувати та надіслати його фото на електронну адресу: tr_sport@ukr.net або через месенджер на Фейсбук сторінку обласного «Спорту для всіх» https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/ .

Усі надіслані роботи повинні відповідати таким вимогам:

— усі малюнки мають бути виконані на аркуші формату А4 олівцями, фломастерами, фарбами тощо;

— кожен учасник має надіслати фото свого малюнка на спортивну тематику у форматі JPEG та бажано своє фото;

— назва роботи повинна мати такий вигляд: ім’я, прізвище автора, місце проживання (вулиця, населений пункт, територіальна громада), контактна інформація повнолітнього представника (мобільний телефон, прізвище, ім’я).

Наприклад: Артем Гончаренко, 8 вересня 2011 року, вул. Зелена, 9, с. Соборне, Байковецька територіальна громада, представник Анна Гончаренко, телефон (097)112-29-55).

Роботи авторів будуть опубліковані у соціальній мережі Фейсбук на сторінці «Спорту для всіх» (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all).

Ознайомитися з положенням про проведення конкурсу можна у соціальній мережі Фейсбук (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all).

Переможців і призерів конкурсу, який триватиме до 12 грудня цього року, нагородять медалями, сувенірною атрибутикою з логотипом «Спорту для всіх» та призами від згаданого профільного управління. Фото із соціальних мереж