Порадіймо за землячок!

Порадіймо за землячок!

Понад півтори тисячі атлетів із 44-х країн планети брали участь у Глобальних іграх спортсменів із порушеннями розумового і фізичного розвитку. Ці змагання відбулися у французькому Віші з другого по одинадцяте червня.

У складі національної збірної України з легкої атлетики свою майстерність продемонстрували і дві наші землячки з Файного міста. Мова про майстриню спорту міжнародного класу Ольгу Зазуляк і майстриню спорту Руслану Муравську. Й обоє поповнили свої скарбнички нагород відразу кількома медалями.

Насамперед, варто, без сумніву, згадати про переможний тріумф Руслани в секторі для стрибків у висоту. А для Ольги ці старти запам’ятаються завоюванням особистої «бронзи» у потрійному стрибку.

Тернопільські дівчата доклали також максимум зусиль для того, аби українці піднялися на п’єдестал пошани і за підсумками естафет. Скажімо, Ольга і Руслана фінішували другими після вирішального забігу жіночих квартетів 4 по 100 метрів. А в змішаній естафеті 4 по 200 метрів Ольга фінішувала другою разом із партнерами по команді Юлією Шуляр із Дніпропетровщини, Василем і Михайлом Біленками з Івано-Франківської області.

Нарешті, Ольга Зазуляк, Руслана Муравська, згадана вже Юлія Шуляр, а також Людмила Даниліна з Київщини стали ще й віцечемпіонками ігор в естафеті 4 по 400 метрів.

Тернопільськими спортсменками опікуються заслужені тренери України Михайло Васірук та Іван Салук.

На фото: Ольга ЗАЗУЛЯК і Руслана МУРАВСЬКА під час змагань у Франції.

Фото із соціальних мереж