РАЗОМ СИЛЬНІШІ!

РАЗОМ СИЛЬНІШІ!

Участь у проєкті #OLYMPICLAB узяли також учні 4-Б класу тернопільської початкової школи «Ерудит» із поглибленим вивченням основ економіки. Тож і не здивувала тема бесіди — «Основи бізнесу та кар’єри».

До діток у гості завітали член виконавчого комітету місцевого осередку Національного олімпійського комітету України в Тернопільській області Олександр Бірюков, фахівець осередку Анастасія Гикава та його стипендіатка Валерія Демчук. Знайомство, звісно, розпочалося з бесіди про історію сучасного олімпійського руху.

Далі пан Олександр поділився своїм спортивним і кар’єрним досвідом. Наголосивши при цьому на необхідності здобути освіту. Розвинути навички комунікації допоможе, зокрема, знання іноземних мов. А також навів приклад того, де можна поєднати спортивну і бізнесову діяльність.

Практична складова переважала і під час основної частини заняття. Разом зі школярами Анастасія Гикава і Валерія Демчук розробили план відкриття спортивного магазину класу. Від обрання його назви і директора, до обов’язків працівників. Не забули, без сумніву, і про необхідні для продажу товари. При цьому учні вразили гостей різноманіттям знань як про спортивний інвентар, так і ту ж нагородну атрибутику.

На завершення зустрічі школярам вручили на згадку пам’ятні сувеніри від Національного олімпійського комітету України. Всі разом зробили фото на згадку.

Фото із соціальних мереж