Уникайте типових помилок

Уникайте типових помилок

Інформація головного управління ДФС у Тернопільській області для суб’єктів господарювання, що здійснюють переміщення пального або спирту етилового транспортними засобами. Державна фіскальна служба України за результатами обробки отриманих заявок на переміщення пального або спирту етилового транспортними засобами, що не є акцизними пересувними складами (форма J/F 1304901), повідомила про типові помилки, які припускають платники при її заповненні.

На заяву на переміщення пального або спирту етилового транспортними засобами, що не є акцизними пересувними складами, додатково до кваліфікованого електронного підпису керівника юридичної особи або уповноваженої особи, фізичної особи — підприємця або його представника накладається кваліфікований електронний підпис бухгалтера та печатка, що призводить до неприйняття документу.

У колонці 14 зазначається ідентифікатор об’єкта оподаткування, відсутній в інформації про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням, про які до контролюючого органу направлено повідомлення відповідно до пункту 63.3 статті 63 Податкового кодексу України, що призводить до неприйняття документу.

Зазначена інформація розміщена на офіційному веб-порталі ДФС України за посиланням http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/384829.html.

Фото сектору комунікацій ГУ ДФС у Тернопільській області