Юні футболісти ФСК «Кристал» Чортків допомагають ЗСУ

Юні футболісти ФСК «Кристал» Чортків допомагають ЗСУ

Українські діти, активна небайдужа молодь — надія нашого суспільства, опора державності. Ось і в Чорткові дітвора не залишається осторонь життєво важливої справи допомоги нашій армії, постійно бере участь в різноманітних благодійних зборах, акціях, ярмарках тощо.

А юніорські футбольні команди ФСК «Кристал» Чортків під керівництвом тренера Сергія Володимировича Скалія нещодавно провели цілу кампанію по збору коштів, у результаті якої вдалося придбати два ударні FPV-дрони. За посередництва БО БФ «Покрова Чортків» безпілотники передали на фронт — у підрозділ Збройних Сил України, де воює чортків’янин Дмитро Сеник.

Цікаво, що маленькі спортсмени виготовили тематичний футбольний календар та його активно розповсюджували.

Також проводили благодійний турнір з футболу — зібрані гроші витратили на купівлю  дрона. А ще юні футболісти чортківського «Кристалу» передали благодійному фонду «Покрова Чортків» портативну електростанцію Eco Power Pro — так само цінний внесок у майбутню українську Перемогу. До цієї важливої покупки також долучилася родина Сеників.

Окрема подяка батькам юних гравців, котрі всіляко підтримують дитячі ініціативи, долучаються до благодійних зборів, не забувають про те, що сьогодні підтримка ЗСУ є першочерговим завданням кожного українського громадянина.

Уляна ГАЛИЧ.

На фото: юніори ФСК «Кристал» Чортків разом із Дмитром Сеником; тематичний календар, виготовлений з благодійною метою.