Для 1 бісквіта:
4 яйця
1 склянка цукру
1 склянка муки
1 чайна ложка порошку до печива
1 столова ложка оцту
*
Крем для вафель:
3 білки
3 столових ложки цукру
2 столових ложки крохмалю
0,5 склянки арахісу
*
Крем для торта:
300 грамів масла
1 банка згущівки
1 столова ложка натуральної кави
*
Приготування
Яйця збити з цукром, тоді додати порошок до печива, оцет і муку. Замісити тісто для одного бісквіта. За таким же рецептом спекти другий.
Три вафлі перемастити кремом і поставити в духовку, підсушити.
Перемащувати так: бісквіт – крем – вафлі – крем – бісквіт.
(Рецепт переписано від Надії Білан із Білокриниці Підгаєцького району).
Фото з вільних джерел
Прокоментуйте