Наставники задоволені

Наставники задоволені

Новими успіхами порадували своїх наставників вихованці Тернопільської комунальної ДЮСШ із греко-римської боротьби. Двоє з них нещодавно підкорили п’єдестал пошани всеукраїнських змагань. 

Студент коледжу економіки, права та інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету Олег Дикий відзначився в Києві під час всеукраїнського турніру пам’яті заслуженого тренера України Л. Гаріна, в якому силами помірялися понад сто юніорів і дорослих із багатьох областей нашої держави і борці з Азербайджану. Підопічний заслуженого тренера України Андрія Телебана і майстра спорту Володимира Лучанка завоював третє місце у ваговій категорії до 60 кілограмів.

Натомість його молодший товариш по навчанню і тренуваннях Володимир Войтович тріумфально виступив у Харкові, де визначилися лауреати чемпіонату України серед юнаків віком до шістнадцяти років. Претендентів на перемогу в цих офіційних змаганнях, як прихильники боротьби, звісно, здогадуються, вистачало. Адже свою майстерність продемонстрували понад три сотні борців з усіх куточків країни. Тож важко переоцінити успіх нашого земляка, якому так і не знайшлося рівних у суперечці атлетів, чия вага не перевищує 51 кілограм.

Разом з уже згаданими наставниками з новоспеченим чемпіоном України серед юнаків займається і майстер спорту Сергій Вар’ян.

На фото: Олег ДИКИЙ разом зі своїми наставниками Володимиром ЛУЧАНКОМ і Андрієм ТЕЛЕБАНОМ (справа) після церемонії нагородження.

Фото з архіву навчального спортивного закладу