Реконструкція Привокзального майдану у Тернополі

Реконструкція Привокзального майдану у Тернополі

Роботи з реконструкції Привокзального майдану розпочалися восени минулого року, і сьогодні територія перед центральним залізничним вокзалом Тернополя уже готова до повноцінного функціонування.

«Жителі та гості міста, які прибувають у Тернопіль на потязі, насамперед потрапляють на Привокзальну площу. У нас ця площа відтепер сучасна, комфортна і об’єднана з не менш красивою вулицею В. Чорновола і Театральним майданом так званою «туристичною червоною лінією». Тут більше немає хаотично розміщених рекламних конструкцій, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Дякую підрядникам за виконану роботу і сподіваюся, що відтепер це місце стане ще однією окрасою Тернополя та одним із улюблених громадських просторів як тернополян, так і гостей нашого міста”.

Нагадаємо, нещодавно на Привокзальному майдані висадили понад 30 нових зелених насаджень та виклали рулонний газон. Загалом під час реконструкції на Привокзальному майдані працівники підрядної організації оновили дорожнє і тротуарне покриття, замінили підземні інженерні мережі, влаштували дощову каналізацію, облаштували і розмежували понад 60 місць для тимчасового паркування приватного транспорту, таксі та великих туристичних автобусів, провели благоустрій території з влаштуванням нового вуличного освітлення, велодоріжки, сучасних зелених та відпочинкових зон.

з сайту ТМР