В обласній податковій — новий керівник

В обласній податковій — новий керівник

Наказом Державної податкової служби України від другого червня 2020 року начальником головного управління ДПС у Тернопільській області призначено Івана Пунька. Новий керівник — наш земляк, 11 квітня 1977 року народився в Борщеві.

Економічну освіту фахівець здобув у Тернопільській академії народного господарства, яку закінчив у 1999 році за спеціальністю «Менеджмент організації» за кваліфікацією економіста-правознавця.

Трудову діяльність Іван Пунько розпочав на посаді економіста відділення Державного казначейства у Хмільницькому районі Вінницької області. Згодом поповнив ряди державної служби, працював на різних посадах від спеціаліста до заступника начальника фінансового управління у Хмільницькій райдержадміністрації Вінничини.

У податковій службі теперішній начальник ГУ ДПС в області почав працювати з 2005 року — на посаді першого заступника начальника Хмільницької об’єднаної ДПІ, що на Віннничині. Згодом — на цій же посаді Барської міжрайонної ДПІ.

Із травня 2013 року Іван Пунько очолював Козівську об’єднану ДПІ. Після реорганізації фіскальної служби в податкову і до призначення на нову посаду працював начальником Козівського управління головного управління ДПС у Тернопільській області.

Фото сектору комунікацій ГУ ДПС в області