Формат подання скарг на рішення про зупинення реєстрації податкової накладної

Формат подання скарг на рішення про зупинення реєстрації податкової накладної

Інформація головного управління ДПС у Тернопільській області. Повідомлення про подання пояснень та копій документів/скарги на рішення комісії та копії документів при зупиненні реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних подаються до контрольного органу в електронному вигляді у форматі ХМL за такими формами:

— повідомлення про подання пояснень та копій документів щодо податкових накладних/розрахунків коригування, реєстрацію яких зупинено (код форми J/F 13126);

— скарга щодо рішення про відмову в реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних (код форми (J/F 13132).

Кількість документів довільного формату (файлів), що додаються до повідомлення чи скарги не повинна перевищувати 100 штук

Разом із тим, один файл може містити копії кількох документів, за умови, що його розмір не перевищує 2 Мб.

Зазначені обмеження пов’язані з оптимізацією обробки інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах. Якщо кількість документів довільного формату (файлів) перевищує 100 штук, то платник повинен самостійно визначити їх пріоритетність та надати ту кількість, яка може бути оброблена інформаційно-телекомунікаційною системою.

Фото пресслужби ГУ ДПС у Тернопільській області