Без призів не залишився ніхто

Без призів не залишився ніхто

Шквал емоцій вирував нещодавно в оздоровчому комплексі «Лісовий» у Скоморохах Чортківського району. Адже з ініціативи обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» юні відпочивальники завершальної зміни стали учасниками «Олімпійського літа».

Тож, окрім звичної таборової програми серед мальовничого лісового куточка Тернопільщини, на дітей очікувала різноманітна і, як з’ясувалося вже невдовзі, надзвичайно цікава спортивна програма. Під час різноманітних естафет юні прихильники олімпійського руху з усіх сил намагалися продемонструвати свою майстерність у володінні м’ячем, ракетками для бадмінтону, спеціальними ключками, тарілочками фрізбі, іншим спортивним інвентарем.

За традицією не обійшлося без медалей, призів, нагород, серед яких і друкована продукція видавництва «Школярик». Їх отримали в нагороду не тільки переможці і призери, а й усі дві сотні учасників дитячого спортивного свята.

Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» висловлює щиру подяку директору ТзОВ «Видавництво «Школярик» Володимирові Головачу за благодійну допомогу.

Фото організаторів