Урожайний на змагання початок жовтня

Урожайний на змагання початок жовтня

Урожайним на різноманітні змагання видався для вихованців КДЮСШ із греко-римської боротьби Тернопільської міської ради початок жовтня. Причому заявили про себе не тільки під час всеукраїнських турнірів, а й міжнародних.

Стосовно останніх, то наші земляки взяли участь у міжнародному чемпіонаті Польщі серед кадетів у Рацибужі. Вихованець навчального спортивного закладу Вадим Бабінський, який нині вдосконалює свою спортивну майстерність в обласній ШВСМ, відзначився під час баталій атлетів, чия вага не перевищує 60 кілограмів, завоювавши третє місце.

Також наприкінці минулого тижня в Костополі на Рівненщині завершився відкритий юнацький турнір сусідньої області пам’яті кавалера ордена «За мужність» III ступеня, майстра спорту Віталія Ставського.

Силами у ньому, крім господарів, помірялися понад півтори сотні борців із Житомирської, Волинської, Івано-Франківської, Київської і нашої областей. Серед юнаків 2008—2009 років народження друга сходинка п’єдесталу пошани у своїх вагових категоріях підкорилася Богданові Бендіні і Кананові Насирову. А «бронзу» завоювали Юрій Мельник та Ярослав Бородай.

Нарешті, у Болехові на Прикарпатті понад 120 юних борців з Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської і Тернопільської областей змагалися за нагороди відкритого турніру серед шкільної молоді, присвяченого Дню захисників і захисниць України. У наймолодшій віковій групі (2012—2014 роки народження) треті місця у своїх вагових категоріях завоювали Дмитро Тимошенко і Роман Білий. Аналогічного успіху домігся і трохи старший за них Захар Тарасюк. А за підсумками змагань юнаків 2008—2009 років народження «бронзи» удостоєний Сергій Конопліцький.

На фото: юні тернопільські борці разом зі своїми наставниками після завершення турніру в Костополі.

Фото із соціальних мереж