І знову у Кутківцях крос

І знову у Кутківцях крос

Сонячна і тепла погода, яка, нарешті, встановилася минулої суботи, 27 квітня, без сумніву, посприяла проведенню цьогорічного чемпіонату Тернопільської області з легкоатлетичного кросу. Тож майже сотня прихильників бігу пересічною місцевістю із десятьох збірних постаралися продемонструвати максимум, на що здатні, на традиційній для подібних стартів трасі поблизу мікрорайону Кутківці Файного міста.

Організатори визначили найсильніших у чотирьох вікових групах. Суперечка представниць чарівної статі завершилася тим, що у наймолодшій перемогла Вікторія Цвях із Тернополя. У трьох наступних тріумфували Діана Домброва з Бережанської територіальної громади та ще дві бігунки з обласного центру — Мар’яна Тесленкова і Марія Зелінська.

Натомість після завершення суперечки представників сильної статі жодному з тернопільських атлетів так і не вдалося піднятися на верхню сходинку п’єдесталу пошани. Перемогли Олександр Щудло з Озернянської, Арсен Стефанів із Василем Болюхом із Бережанської і Дмитро Александр із Бучацької територіальних громад.

Лауреати відзначені грамотами, медалями і пам’ятними сувенірами. А кожного з переможців нагородили ще й смачним призом.

На фото: під час забігу старших юнаків.

Фото організаторів