1,5 ст. ложки желатину;
білки з чотирьох яєць;
1,5 скл. цукру;
50 г шоколаду;
50 г вершкового масла.
Желатин замочити в ложці холодної кип’яченої води і залишити на годину для набухання. Яєчні білки збити з цукром до збільшення об’єму маси вдвічі. Потім розтопити желатин, теплим влити його в білки і все це швидко і ретельно збити. Заздалегідь піднос вистелити фольгою. На водяній бані розтопити шоколад і вершкове масло, залити цією сумішшю дно підноса і винести на холод. Коли маса застигне, вилити на неї білки з цукром і ще на кілька хвилин винести на холод. Наприкінці залити шоколадом верх, дати застигнути і розрізати на невеликі шматочки.
Фото з вільних джерел
Прокоментуйте