Теперка кури сі несут, тільки встигай яйці їсти. Бо ще місяць-другий, і прийдетьсі по їдному-два на день лапати від цілої зграї.
То наразі рихтуйте такого-во салата за рецептом пані Оксани Кравець зо Зборова.
Берете півкіля слойоного тіста, ріжете смужками, накручуєте на конуси для круасанів, але спершу змастіть тісто жовтком. Печете. Коли конуси вистигнут, начиняєте їх салатою. Для неї беремо два варених яйка, тремо їх на дрібній тертці, додаємо два плавлених сирки, теж потертих на тертці, як для бурячка, вдушуємо два зубчики часнику, додаємо трошка перцю, солі до смаку і заправляємо майонезом. Тим начиняємо наші конуси. А зверху, як вжесьте виростили на підвіконнику молоденьку петрушку чи кропик, то скубніть гілочку-дві та й втикніть у салату. Будете мали «морквочку». І добре, і файне на вигляд.
Смачного!
Ваш пан ЮЗЕК
Ілюстрація Миколи ПИЛИПОВИЧА
Прокоментуйте