З ювілеєм привітали віце-президент УЄФА і президент НОК України

З ювілеєм привітали віце-президент УЄФА і президент НОК України

Учора, 26 жовтня, виповнилося шістдесят років голові Тернопільської обласної федерації футболу Володимирові Миколайовичу Мариновському. Зі славною датою ювіляра серед інших привітав і віце-президент УЄФА Григорій Суркіс: 

«Шановний Володимире Миколайовичу!

Щиросердно поздоровляю Вас із ювілеєм! Найпалкіші вітання людині, котра стояла біля витоків незалежності вітчизняного футболу, зробивши неоціненний внесок у розбудову його інфраструктури та зміцнення авторитету.

У своїй громадській та організаторській діяльності Ви зарекомендували себе ініціативним керівником та істинно командним гравцем. Ваш тривалий стаж роботи у виконкомі ФФУ — це роки плідної натхненної праці. Ваш життєвий досвід, працелюбність і пристрасна любов до рідного краю стали запорукою спортивних успіхів Тернопільщини.

Упевнений, що й нині, в цей непростий час, Ви робите все можливе, аби підтримати тернопільській футбол та повернути йому колишню славу. Віддаю належне Вашому твердому характеру й силі волі, готовності до кінця боротися за свої переконання.

Бажаю Вам міцного здоров’я та довголіття. Нехай усі Ваші задуми увінчуються успіхом, а негоди оминають Ваш дім і родину. Щастя Вам і благополуччя!

З повагою,

Григорій СУРКІС».

Про багаторічну активну діяльність Володимира Мариновського в громадських спортивних організаціях краю пам’ятають і в Національному олімпійському комітеті України. Адже він є одним із заступників голови місцевого осередку НОК України в Тернопільській області. Напередодні під час засідання виконавчого комітету осередку його голова, олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна від імені Сергія Бубки вручила ювіляру подяку НОК України.

Фото з вільних джерел