Чи не останнє китайське… нагадування

Чи не останнє китайське… нагадування

Повідомлення від Тернопільської митниці ДФС. Опівночі 22 лютого 2019 року закінчується період дії перехідних положень Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів із застосуванням коефіцієнта 0,5.

Уже в суботу, 23 лютого, при митному оформленні транспортних засобів громадян акцизний податок стягуватиметься в повному обсязі, як це і передбачено чинним законодавством.

Для громадян, котрі планують легалізувати свій автомобіль, у зоні діяльності митниці функціонують два місця, де здійснюють оформлення транспортних засобів. Тож варто звернутися до відділу митного оформлення №1 митного посту «Тернопіль-центральний», який знаходиться в Тернополі за адресою: вул. Текстильна, 28-а, або ж до відділу митного оформлення №2 цього ж митного посту на вулиці Текстильній, 38.

Коли виникнуть запитання щодо особливостей увезення та розмитнення транспортних засобів на іноземній реєстрації, телефонуйте на номер гарячої лінії — (0352)43-03-21, яка діє в  Тернопільській митниці ДФС.

Фото сектору комунікацій ГУ ДФС у Тернопільській області