У лідера — двотижнева пауза

У лідера — двотижнева пауза

І завершальний у першому колі матч склався успішно для гравців тернопільської «Ниви». В одинадцятому турі чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги підопічні Василя Малика в Бучі під Києвом здолали місцеву «Оболонь-2» — 2:1.

Резервісти одного з лідерів першої ліги, втім, учинили гідний опір лідерові групи «А». Та завершальні п’ятнадцять хвилин поєдинку знову продемонстрували, за рахунок чого зелено-жовтим удалося доволі відчутно відірватися від переслідувачів. Хороші фізичні кондиції дозволяють їм підтримувати високий темп і в своєрідному футбольному ендшпілі. Центральний захисник Вадим Хохлов, скажімо, на 77-й хвилині не тільки відгукнувся на подачу партнера з правого флангу, сильно пробивши головою, а й першим устиг на добивання після «сейву» голкіпера суперників.

Аналогічно і з другим голом у ворота господарів, проведеним через шість хвилин. Щоправда, подали наші земляки цього разу з лівого флангу. Однак суті справи це не змінило — зігравши на випередження, Роман Волохатий ударом у падінні головою спрямував м’яч до сітки воріт конкурентів.

Єдине, що вдалося господарям після цього, на 90-й хвилині «розмочити» рахунок ударом з одинадцятиметрової позначки — 2:1 на користь тернопільської «Ниви».

Інші результати одинадцятого туру: «Нива» (Вінниця) — «Буковина» (Чернівці) — 2:2, «Верес» (Рівне) — «Калуш» — 1:1, «Ужгород» — «Діназ» (Вишгород) — 2:4, «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) — «Полісся» (Житомир) — 0:1.

У дванадцятому турі, матчі якого призначені на 28—30 вересня, в тернопільської «Ниви» вихідний. А в тринадцятому, базовий день проведення якого субота, 5 жовтня, наші земляки прийматимуть «Діназ».

Фото із сайту ФК «Оболонь-Бровар»