До вподоби їм гра над сіткою

До вподоби їм гра над сіткою

Наприкінці минулого тижня в Тернопільській спеціальній школі обласної ради відбулися відкриті першості ДЮСШ «Інваспорт» з волейболу і пляжного волейболу серед спортсменів із порушеннями слуху. Старти пройшли з дотриманням усіх карантинних вимог.

Під час церемонії урочистого відкриття організатори вручили посвідчення майстра спорту міжнародного класу з пляжного волейболу Софії Яцьковій.

Далі, звісно, розпочалися азартні баталії за підсумками яких з’ясувалися імена найсильніших. У чоловічому турнірі з пляжного волейболу, скажімо, перемогу відсвяткували гості із Закарпатської ОДЮСШ, змусивши тернопільський дует у складі Олега Петлюка та Ярослава Бачинського задовольнитися другою позицією. Натомість жіночий турнір приніс перемогу господаркам майданчика Вікторії Антонюк і Вікторії-Вероніці Чубатій.

Аналогічного успіху тернопільські волейболістки домоглися і в змаганнях дівчат. Дует у складі Софії Прийдун і Марини Міщук переконливо довів свою перевагу над двома командами із Закарпаття.

А в юнацькому турнірі з класичного волейболу свою перевагу над гостями довела команда Тернопільської спеціальної школи обласної ради, до складу якої увійшли Артур і Владислав Турчини, Андрія Ясінський, Ілля Рибачок, Микита Якимчук, Давид Мішаченко, Богдан Курніцький, Даніель Герзун і Матвій Колодійчук.

Лауреати нагороджені медалями і грамотами.

На фото: після завершення церемонії нагородження.

Фото з архіву центру