Неоціненний досвід для майбутніх чемпіонів

Неоціненний досвід для майбутніх чемпіонів

Минулих вихідних визначилися лауреати відкритого юнацького кубка міського голови Тернополя з вільної боротьби. У спортивному клубі «Галицькі леви» силами помірялися близько сотні юних атлетів із Тернополя, Збаража, Вишнівця, Борщева, скали-Подільської, Львова і Рівного.

У своїх вагових категоріях не було рівних Данилові Сампарі, Антонові Миколіву і Романові Поворознику з Тернопільської КДЮСШ №1, Дмитрові Шарабуряку та Олександрові Сичу із Збаража, Вікторові Бурбі і Михайлові Гармашу з Борщева, Назарові Баньковському з Вишнівця. А також вихованцям Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту Олександрові Смакулі із Збаража та Євгенові Ранцькому з нашого обласного центру. А за честь гостей турніру гідно постояли львів’яни Віталій Шеремета і Джамал Валібагаданов. Останній, до речі, переїхав на Західну Україну з тимчасово окупованого Токмака.

Призовими ж місцями своїх наставників порадували Артем Дем’янюк і Максим Грищишин із Тернопільської КДЮСШ №1, вихованці ОДЮСШ із літніх видів спорту Іван Шандригось, Максим Шаган, Дмитро Коруц і Данило Мищишин. Завдяки завойованим нагородам ці змагання також надовго запам’ятаються Юрієві Ковалевському, Дмитрові Павлинчаку і Віталієві Ткачу із Збаража, Остапові Шнуркову, який переїхав до нас із Харкова, Костянтинові Твердохлібу, Несторові Іванову, Артемові Шевчишину, Станіславові Климчуку та Олександрові Скороходу з Борщева, Андрієві Маринюку зі Скали-Подільської, рівненським борцям Тимурові Гаврилюку і Дмитрові Денищуку, нарешті, львів’янам Захарові Оберванюку, Маркіянові Лобасу і Данилові Ладиці.

Юних місцевих борців до змагань готували Валерій Красовський, Іван Лозинський, Олег Жирій, Сергій Цимбал, Валерій Рибін, Євген та Петро Королі, Олександр Шафранський, Олег Борисевич, Руслан Антонюк, Ярослав Боднар і Сергій Недокіс. Усі переможці і призери нагороджені грамотами і медалями. Залишається хіба сподіватися, що цей турнір стане однією з вагомих сходинок на переможному шляху майбутніх чемпіонів. Слава Україні! Слава ЗСУ!

В. ШАНДРИГОСЬ.

На фото: хто тріумфує, а в кого — сльози на очах.

Фото із соціальних мереж