Гідні наслідувачі традицій

Гідні наслідувачі традицій

У Хмельницькому завершився другий всеукраїнський турнір з вільної боротьби «Олімпійські надії Поділля» серед юнаків і дівчат трьох вікових груп. На килимах місцевого центру фізичного виховання учнівської молоді за нагороди сперечалися близько чотирьох сотень учасників із всіх куточків нашої держави.

Зважаючи на ту обставину, що конкуренція, особливо у легких вагових категоріях, була надзвичайно гострою, фахівці з експертами цілком слушно дійшли висновку — за кількісним та якісним складом змагання анітрохи не поступалися рівню чемпіонатів України. Аби завоювати право виступити у фінальних сутичках, юним борцям довелося перемогти трьох чи чотирьох конкурентів.

Серед тих, хто продемонстрував свою майстерність, були і понад два десятки атлетів із Тернопільщини, які захищали честь обласної ДЮСШ із літніх видів спорту і центру розвитку спорту та фізичного виховання Теребовлянської міської ради. Продемонстровані ними результати засвідчили — на Тернопільщині і далі підростають гідні наслідувачі традицій цього виду єдиноборств.

Для прикладу, срібним призером серед наймолодших юнаків у ваговій категорії до 24-х кілограмів став син відомого на Тернопільщині майстра спорту Віктора Шандригося Іван. А серед юнаків вагової категорії до 38-ми кілограмів також «срібло» завоював Артем Перхалюк із Теребовлі.

Бронзових же медалей у своїх вагових категоріях удостоєні двоє вихованців Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту — Данило Щокін та Євген Ранецький. А за крок від п’єдесталу, посівши п’яті місця, зупинилися Віталій Гнатюк і Вадим Бродяк із Теребовлі. Решта, без сумніву, мають зрозуміти, що здобутий досвід обов’язково знадобиться їм на шляху до майбутніх успіхів.

У командному заліку молодші юнаки із Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту у суперечці сорока збірних посіли високе сьоме місце. Юних борців готували до змагань Іван Лозинський, Володимир Перхалюк та Ігор Пшеничний.

На фото: юні борці з Тернопільщини разом зі своїми наставниками після завершення змагань.

Фото із соціальних мереж