Визначені лауреати відеоконкурсу

Визначені лауреати відеоконкурсу

Першого серпневого дня стали відомі імена лауреатів відеоконкурсу «Спортивне літо», що його протягом липня проводив тернопільський обласний центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх». Головною метою творчого змагання у рамках соціального проєкту «Активні парки — локації здорової України» було залучення всіх вікових груп і верств населення до сталої звички ведення здорового способу життя, а також презентація нових форм організації рухової активності під час воєнного стану.

За умовами проведення відеоконкурсу переможців і призерів визначили в індивідуальній та груповій категоріях за результатами голосування на сторінці «Спорту для всіх» у соціальній мережі Фейсбук (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all). Також, окрім призерів, по п’ять найпопулярніших відео в індивідуальній і груповій категоріях будуть відзначені сувенірною атрибутикою.

Отож, в індивідуальній категорії впевнено переміг учень першого класу спеціалізованої школи I—III ступенів із поглибленим вивченням інформаційних технологій та технологічних дисциплін села Васильківці Максим Білоус — 390 вподобань. Юний чемпіон більш ніж утричі випередив свого земляка із Коцюбинців цієї ж Васильковецької ТГ Олега Лахмана, якому дісталося 117 вподобань. Нарешті, і відзнаки за третє місце поїдуть до Коцюбинців. Адже Тарасові Труху дісталося 85 вподобань.

За трійкою найкращих розмістилися учениця ЗОШ I—II ступенів із Ворвулинців Товстенської ТГ Люба Лось (38 вподобань), Олена Цибульська із Кременця (37) та учениця п’ятого класу з Озерної однойменної ТГ Олена Паламар — 16 вподобань.

Натомість у груповій категорії не менш упевнено переміг Роман Кацан із Козлова — 374 вподобання. За ним — Марія Мала, на відео якої зображені семикласниця із Косова Чортківського району Катерина Мала, а також п’ятикласниця Софія Рязанова і Ксенія Рязанова, якій тільки п’ять років. Дві останні — переселенки з Луганщини. Друге призове місце срібній призерці забезпечили 87 вподобань. А третє місце дісталося Ользі Кутній з Озерної, якій дісталося 66 вподобань.

Трьома ж іншими лауреатами стали Ірина Юрків із Бучача (55 вподобань), Н. З. Романюк із відео учнів 4-Б класу Великобірківського ліцею імені С. Балея (23 вподобання) і Марія Герега. На останньої відео — учні Ковалівського закладу загальної середньої освіти I—III ступенів Монастириської міської ради. Цій роботі дісталося шість вподобань.

Фото із соціальних мереж організаторів