Беруть приклад із досвідченого наставника

Беруть приклад із досвідченого наставника

Нещодавно у Рівному визначилися переможці і призери юнацького всеукраїнського турніру з вільної боротьби пам’яті майстра спорту, тренера Володимира Кайди. Серед більш ніж двох сотень його учасників були і вихованці Збаразької ДЮСШ та спортивного клубу «Чемпіон».

Наші земляки, що не може не радувати, своїх досвідчених наставників на чолі з Петром Королем не підвели. У ваговій категорії до 35-ти кілограмів так і не знайшлося рівних Олександрові Смакулі. Другими у вирішальних сутичках фінішували Юрій Ковалевський (до 26-ти кілограмів) та Остап Худо — до 35-ти кілограмів. А відзнак за третє місце удостоїлися Олександр Дмитришин (до 29-ти кілограмів) із Віталієм Ткачем — до 38-ми кілограмів. Порадіймо й за Дениса Худа, який виборов п’яту позицію за підсумками суперечки атлетів, чий вага не перевищує 60 кілограмів.

Місцевих наставників порадували і дівчата з Вишнівця. У ваговій категорії до 30-ти кілограмів так і не знайшлося рівних Ангеліні Федюк. А на вісім кілограмів важча Тетяна Байда фінішувала п’ятою.

Уже наприкінці наступного тижня, 16—17 вересня, Збараж стане ареною проведення престижних міжнародних стартів. Саме у древньому місті відбудеться вже шістнадцятий традиційний міжнародний турнір із вільної боротьби серед юнаків віком до п’ятнадцяти років пам’яті Олександра Короля і Назара Бойка. Попри війну в Україні, участь у змаганнях уже підтвердили борці зі Словаччини. Організатори практично не мають сумніву, що в гості до древнього міста завітають і делегації з інших європейських держав.

На фото: юні збаразькі борці разом зі своїм досвідченим наставником Петром КОРОЛЕМ після церемонії нагородження змагань у Рівному.

Фото із соціальних мереж