Останнім часом веселіше

Останнім часом веселіше

Минулої неділі, 2 жовтня, в Дунаївцях на Хмельниччині відбувся матч шостого туру чемпіонату України з футболу серед команд групи «А» першої ліги, в якому місцевий «Епіцентр» приймав тернопільську «Ниву». Як один, так й інший колективи прагнули до перемоги, але здобути її не вдалося жодному.

Футболісти «Епіцентру» були аж ніяк не проти продовжити свою виграшну серію, яка налічувала три матчі поспіль. А гравці «Ниви» — здобути другу перемогу в чемпіонаті. І саме гості були близькими до того, аби ще на початку зустрічі відкрити рахунок. На дев’ятій хвилині вивели на ударну позицію Максима Проціва. Півзахисник «Ниви» не забарився з ударом, але добре знайомий тернопільським прихильникам гри мільйонів голкіпер господарів Сергій Чернобай надійно зіграв у цьому епізоді, не дозволивши шкіряній кулі опинитися у воротах.

Господарі, звісно, теж намагалися відповідати стрімкими атаками. Втім, найбільш небезпечний момент у першій половині зустрічі, на думку місцевих колег автора цих рядків, виник саме біля воріт команди із Хмельниччини. На 22-й хвилині метрів із двадцяти, так би мовити, на «техніку» пробив Богдан Козак. Однак молодцем проявив себе і страж воріт.

Усе ж команди не залишили поле без забитих голів. Футболісти порадували ними глядачів у другій половині гри. І знову ініціативу стосовно цього взяли на себе підопічні тимчасового виконувача обов’язків головного тренера «Ниви» Сергія Задорожного.

Співавтором влучного пострілу на 70-й хвилині Романа Волохатого, який вдало зіграв на добиванні з лінії воротарського майданчика суперників, до речі, можна вважати Андрія Різника. Саме останній перед тим не тільки перехопив м’яч, а й увірвався до карного майданчика і пробив. Усе решта, так би мовити, було справою техніки.

Господарі, зрештою, духом не впали і через тринадцять хвилин зуміли звести гру до бойової нічиєї — 1:1. Так само із близької відстані влучним ударом відзначився Юрій Глущук.

У поєдинку сьомого туру, який відбудеться в неділю, 9 жовтня, гравці тернопільської «Ниви» прийматимуть чернівецьку «Буковину». Перед ним наші земляки із шістьма очками в своєму активі посідають п’яту сходинку турнірної таблиці. А лідирує житомирське «Полісся», яке після такої ж кількості зіграних матчів уже встигло набрати шістнадцять залікових балів.

На фото: під час матчу «Епіцентр» — «Нива».

Фото із соціальних мереж