Майстер-клас для сусідів

Майстер-клас для сусідів

Прихильники «королеви спорту» з Тернопільщини нещодавно взяли участь у відкритому зимовому чемпіонаті Івано-Франківської області з легкої атлетики та кубку з легкоатлетичних метань. Свою майстерність продемонстрували дорослі, юніори та юнаки з дівчатами.

Перший старт нового сезону видався успішним для наших земляків. Суперечка дорослих у секторі для стрибків у висоту завершилася перемогою досвідченого Олександра Хоми і підопічної заслуженого тренера України Михайла Васірука, студентки Тернопільського національного педагогічного університету Руслани Муравської. А в штовханні ядра не було рівних студенту Західноукраїнського національного університету Денисові Тужеляку, яким у Тернопільській ОДЮСШ із літніх видів спорту опікується Василь Яковів.

Упевнено у секторі для штовхання ядра почувалися і молодші тернопільські атлети. За підсумками суперечки юніорів, для прикладу, не було рівних студенту Львівського державного університету внутрішніх справ Олексієві Навроцькому, який у Тернопільській ОДЮСШ займається під керівництвом Галини Шмуляєвої і Леоніда Дахновського. Відразу ж за ним фінішував студент Західноукраїнського національного університету Олександр Сеньків. Успіху вихованця Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту, звісно ж, порадів його наставник Василь Яковів. Натомість змагання молодших дівчат принесли «срібло» ще одній підопічній Галини Шмуляєвої Анастасії Лойко.

А в секторі для метання спису успішно виступили вихованці Коропецької ОДЮСШ. Змагання дівчат завершилися перемогою Софії Німащук. Юнаки ж порадували «сріблом» Романа Облещука і «бронзою» Віталія Маряша.

Нарешті, у бігових дисциплінах щедрий медальний урожай зібрали вихованці Зборівської ДЮСШ, якими опікується Володимир Небельський. У бігу на 800 метрів не було рівних Аліні Посівайло. Фінальний забіг на 150 метрів засвідчив перевагу Юлії Цвігун. А в спринті на 60 метрів дівчина фінішувала другою.

Не підвели наставника також юнаки. Із двома срібними медалями за успіхи на дистанціях 60 і 200 метрів повернувся додому Віктор Вацлавів. Подвійний дубль, але «бронзовий» на цих же відрізках удався Олександрові Антоніву. Суперечка ж на дистанції 800 метрів завершилася  для Анатолія Соляника завоюванням другого місця.  

 На фото: вихованці Зборівської ДЮСШ разом зі своїм наставником Володимиро НЕБЕЛЬСЬКИМ після церемонії нагородження.

Фото із соціальних мереж