Тріумфували найсильніші

Тріумфували найсильніші

І знову зал боротьби Тернопільської КДЮСШ №1 став ареною надзвичайно цікавих поєдинків. Понад пів сотні молодих атлетів 2004—2006 років народження з Файного міста, Борщева і Скали-Подільської визначили лауреатів чемпіонату області з вільної боротьби.

Під час церемонії урочистого відкриття директору навчального спортивного закладу Катерині Барабаш довелося виконати приємну місію — вручити посвідчення і значок «Майстер спорту України» Сергієві Подолянюку. Саме з таких спортсменів, без сумніву, більшість наших представників єдиноборств і бере приклад.

Далі були напружені та азартні сутички. Їх підсумки засвідчили, що переможцями у своїх вагових категоріях стали Євген Ранецький та Іван Ратушняк з ОДЮСШ з літніх видів спорту, Андрій Маринюк, Андрій Никифорчин, Михайло Когут та Андрій Назар із Борщева, вихованець регіонального центру «Інваспорт», студент Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка Віктор Блоха, Андрій Возний, Сергій Подолянюк і Богдан Колісник із Тернопільської КДЮСШ №1.

Не можна не зазначити, що змагання вже традиційно пройшли на високому організаційному рівні. Цьому, звісно, посприяла та обставина що у складі суддівської колегії працювали аж троє арбітрів міжнародної категорії — Олег Собчук, Володимир Приймак і Тетяна Сікновенко.

Не обійшлося і без профорієнтаційних бесід зі спортсменами-випускниками бакалаврських програм. Декан факультету фізичного виховання вишу Віктор Шандригось пояснив потенційним майбутнім магістрантам особливості цьогорічної вступної кампанії і вимоги для вступу в магістратуру. Особливо для тих, хто в майбутньому планує здобувати вищу освіту та підвищувати свою спортивну майстерність.

Усі переможці і призери нагороджені грамотами і медалями. Готували борців до змагань Валерій та Дмитро Красовські, Олег Жирій, Іван Лозинський, Ігор Пшеничний, Руслан Антонюк, Сергій Недокіс і Віктор Шандригось. Турнір був відбірковим перед чемпіонатом України цієї вікової групи у Звягелі Житомрської області.

Після завершення змагань його учасники щиро подякували мужнім воїнам Збройних сил України за можливість тренуватися і брати участь у стартах.

Фото із соціальних мереж