Тернопільські дівчата не підвели

Тернопільські дівчата не підвели

Майже тиждень в Умані на Черкащині тривали баталії Кубка України з веслування на байдарках і каное. Участь у перегонах узяли понад чотири з половиною сотень спортсменів, які захищали честь 27-ми команд із 21-ї області.

Серед тих, хто порадував своїх наставників, і вихованці Тернопільської КДЮСШ із водних видів спорту. Сказане передусім стосується наших представниць чарівної половини людства. Скажімо, відразу двічі виявилося до снаги піднятися на верхню сходинку п’єдесталу пошани Єлизаветі Ліщині.

У суперечці юніорок дівчині не було рівних у байдарці-одиночці на відрізку 1000 метрів, а також на вдвічі коротшій дистанції у байдарці-четвірці. До того ж Єлизавета фінішувала другою в байдарці-двійці на 500 метрів, а також стала четвертою в байдарці-одиночці на аналогічному відрізку.

Із двома медалями повернулася додому після перегонів жінок Іванна Дяченко. «Срібла» удостоїлася за досягнення у байдарці-одиночці на дистанції 200 метрів. А «бронзи» — після вирішального запливу в байдарці-двійці на 500 метрів.

Нарешті для Дар’ї Довбні кубкові змагання запам’ятаються завоюванням другого місця у байдарці-двійці на 1000 метрів.

На фото: після церемонії нагородження настрій у лауреаток, звісно, був відмінним.

Фото із соціальних мереж