Підростають юні таланти

Підростають юні таланти

На Тернопільському міському стадіоні імені Романа Шухевича відбувся чемпіонат Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту з легкої атлетики. Організатори присвятили старти воїнам Збройних сил України.

Урочистості розпочали з виконання Державного гімну України, вшанування хвилиною мовчання світлої пам’яті воїнів, полеглих у боях за захист суверенітету, незалежності і територіальної цілісності нашої держави, всіх мирних громадян, загиблих від рук російських загарбників.

У стартах юних прихильників «королеви спорту» взяли участь понад сім десятків вихованців навчального спортивного закладу. Вони продемонстрували свою майстерність у бігові на 100 та 400 метрів, стрибках у довжину, штовханні ядра, метанні молота і диску, спортивній ходьбі.

Переможцями своїх вікових груп у різних дисциплінах стали Владислав Лука, Максим Шлийка, Яна Вівчарик, Єва Овод, Арсен Шикула, Христина Федущак, Марта та Арсен Рижови, Анна Сорока, Катерина Янюк, Іванна і Софія Голуб, Наталія Марчук, Павло Мартинюк, Станіслав Марчук, Денис Тужеляк, Максим Лаврик, Олександр Гнатяк, Анастасія Мазурок, Артем Козак, Олександр Сеньків, Остап Кур’євич, Анастасія Ковдрин, Софія Лоїк, Олександр Калашников і Назарій Дідилівський. Причому, деякі з них двічі піднялися на найвищу сходинку п’єдесталу пошани.

Вихованці Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту тренуються під керівництвом Олега Данилюка, Олени Клименко, Наталії Гавронської, Віри Зозулі, Юлії Лукачат, Миколи Ситарчука, Олега Цебринського, Софії і Назарія Рибіїв, Василя Яковіва та Івана Панасюка.

Тренерсько-викладацький склад і вихованці навчального спортивного закладу щиро вдячні воїнам ЗСУ за можливість тренуватися і брати участь у стартах.

На фото: світлина на згадку після завершення церемонії нагородження.    

Фото із соціальних мереж