Заслін фальсифікованим підакцизним товарам

Заслін фальсифікованим підакцизним товарам

Працівники податкової міліції головного управління ДФС у Тернопільській області за процесуального керівництва прокуратури області припинили протиправну діяльність мережі з постачання та реалізації незаконно виготовлених підакцизних товарів. Вона охоплювала територію Тернопільської, Львівської і Рівненської областей.

Проведено чотирнадцять обшуків у місцях розливу, зберігання та реалізації фальсифікату, а також транспортних засобах, якими здійснювалось його перевезення. Вилучено майже 6,5 тисячі літрів фальсифікованих алкогольних напоїв. Значна частина такої продукції розлита в так звані бег-ін-бокси, що заборонено законом. Також вилучено 950 літрів спирту та більше шести тисяч пачок тютюнових виробів.

Із незаконного обігу вилучено підакцизні товари на суму 4,2 мільйона гривень. Упереджено втрати бюджету від ненадходження акцизного податку в сумі близько 600 тисяч гривень. Триває досудове розслідування.

Загалом же з початку року працівники податкової міліції області вилучили з незаконного обігу незаконно виготовлених підакцизних товарів на суму 7,1 мільйона гривень.

Фото сектору комунікацій ГУ ДФС у Тернопільській області