До чемпіонату України готові

До чемпіонату України готові

У спортивному комплексі «Ринг» нещодавно знову було гаряче. Понад вісімдесят атлетів із десятьох команд визначили найсильніших у відкритій першості Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту з кікбоксингу за версією ISKA серед дітей, юнаків, юніорів і молоді.

У загальнокомандному заліку переможцем стала об’єднана збірна навчального спортивного закладу і спортивного клубу «Ринг». На її рахунку аж вісімнадцять золотих медалей. Друге місце дісталося атлетам зі спортклубу «Амстафф», третє — бійцям із LS FIGNT glub.

Переможцям і призерам у нагороду дісталися грамоти, медалі, солодкі подарунки. Призом «За волю до перемоги» відзначена Вікторія Дмитришин зі спортклубу «Поєдинок». Натомість Ігор Ярмош з «Амстаффа» аналогічної відзнаки удостоївся за кращу техніку ведення бою.

Тренер Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту, головний арбітр змагань, суддя міжнародної категорії Сергій Колесник зазначив, що змагання стали вирішальним етапом підготовки до чемпіонату України серед школярів, який із 7 по 10 листопада відбудеться в Києві.

Фото з архіву навчального спортивного закладу