Рух заради здоров’я

Рух заради здоров’я

Минулого понеділка, 22 березня, управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації та обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» розпочали відкритий фотоконкурс «Рух заради здоров’я». Головною метою нового творчого змагання під час карантину є презентація руханки прихильниками здорового способу життя.

Надіслані на фотоконкурс світлини покликані продемонструвати заняття зарядкою як на свіжому повітрі, так і в офісних приміщеннях під час роботи чи відпочинку кимось одним із фізкультурників чи групою осіб.

Фотографії надсилати за електронною адресою tr_sport@ukr.net або через месенджер на Фейсбук сторінку обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»  https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/. Усі роботи мають бути авторськими, участь у фотоконкурсі можуть узяти не більше двох фото одного автора. Всі світлини повинні бути представлені у цифровому форматі та відповідати таким вимогам:

— цифровий знімок — файл у форматі JPEG будь-якого розміру;

— колаж і комп’ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту;

— назва робіт повинна містити ім’я, прізвище, місце проживання автора (вулиця, населений пункт, територіальна громада, контактний телефон учасника або його повнолітнього представника.

Переможців і призерів фотоконкурсу за умовами проведення визначає журі, беручи до уваги якість виконаних робіт та не враховуючи лайки. Крім трійки найкращих будуть відзначені двадцять найбільш популярних робіт.

Для того, аби проголосувати, потрібно поставити вподобання тій чи іншій світлині. Причому враховуватимуться тільки лайки від власників зареєстрованих в Україні сторінок. Причому, якщо під тим чи іншим фото буде п’ять чи більше лайків від фейкових акаунтів, такі учасники не будуть відзначені нагородами.

Фотоконкурс триватиме місяць — до 22 квітня цього року.  

Фото з архіву організаторів