Суперники помилок не прощають

Суперники помилок не прощають

Перший після тривалої зимової перерви вояж невдало склався для футболістів тернопільської «Ниви». Минулої суботи у виїзному матчі сімнадцятого туру з «Альянсом» із Липової Долини на Сумщині програли з великим рахунком 0:4.

Коментуючи клубному телеканалові господарів підсумок поєдинку, головний тренер зелено-жовтих Ігор Білан відзначив, що його підопічні намагалися діяти з максимальною самовіддачею, однак помилки в захисній ланці звели нанівець усі зусилля. Скажімо, вже на восьмій хвилині елементарна неуважність Максима Демчука дозволила нападникові «Альянса» Станіславові Шараю вийти на побачення з Максимом Механівим і без особливих зусиль його переграти.

А перед свистком на перерву «відзначився» вже й голкіпер «Ниви». Ніби і відреагував на удар Олександра Лучика з лінії штрафного майданчика, однак шкіряна куля в нього під руками залетіла в сітку воріт. Не змінилася ситуація і після відпочинку. Вже на 47-й хвилині оборонці «Ниви» дозволили Станіславові Шараю вдруге без перешкод «розстріляти» володіння гостей. А завершилося все на 68-й хвилині, ще й голом брата останнього Владислава Шарая. І знову ж таки захисники «Ниви» надто вже інертно діяли після сейву свого воротаря.

Інші результати сімнадцятого туру: «Кристал» — «Агробізнес» — 1:4, «Гірник-Спорт» — «Чорноморець» — 0:1, «Прикарпаття» — «Оболонь» — 1:2, «Волинь» — «ВПК-Агро» — 4:0, «Металіст-1925» — «Миколаїв» — 1:0, «Верес» — «Полісся» — 2:0. Зустріч «Авангард» — «Кремінь» перенесено через захворювання гравців команди господарів на коронавірус.

Після цієї невдачі зелено-жовті посідають дванадцяту сходинку турнірної таблиці — 18 очок після сімнадцяти проведених ігор. 

Сьогодні, 26 березня, в матчі вісімнадцятого туру «Нива» мала приймати «Волинь». Однак через несприятливі погодні умови ця гра відбудеться в Луцьку на стадіоні «Авангард».

Фото з вільних джерел