Свято дорослих і дітвори

Свято дорослих і дітвори

Понад тисяча фізкультурників стали учасниками олімпійського дня. Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення, управління розвитку спорту та фізичної культури міської ради, місцевий осередок НОК України в Тернопільській області, БК «Тернопіль», обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Федерація легкої атлетики Тернопільської області провели його в парку культури і відпочинку імені Т. Г. Шевченка.

Найбільше учасників долучилися саме до легкоатлетичного забігу. Кожна вікова група долала певну дистанцію, наймолодші, яким тільки по чотири роки, пробігли з батьками 230 метрів.

Під час спортивного свята організували більше десяти тематичних локацій, де проводилися різноманітні змагання і показові виступи. Мова про веслування на драгонботах і каное, старти на вітрильниках, змагання з карате, панкратіону, показові виступи з аеробіки, міський мініфестиваль «Мама, тато, я — спортивна сім’я!», змагання зі стрітболу і скейтбордингу та на роликових ковзанах. Найстаршим учасникам, до речі, було понад 65 років. 

Окремою локацією на острові «Чайка» став перший у місті спортивно-масовий «Fit Day» — шість годин тренувань із різних напрямків фітнесу, майстер-класи та показові виступи від інструкторів і тренерів. А родзинкою локації стали майстер-класи від хедлайнера свята Сергія Фальштинського (International fitness presenter, амбасадор Puma, м. Київ).

Переможці змагань нагороджені грамотами і подарунками від організаторів та спонсорів Олімпійського дня.

Фото з архіву організаторів