З думкою про новий сезон

З думкою про новий сезон

Нещодавно юні вихованці Тернопільської ОДЮСШ із зимових видів спорту, які тренуються під опікою заслуженого тренера України Ігоря Починка та Іллі Камоцького, провели у Ворохті Івано-Франківської області навчально-тренувальний збір. Причому не тільки гарно позаймалися, а й узяли участь у традиційних змаганнях на лижеролерах «Карпатські перевали».

Мали нагоду випробувати свої сили в суперечці із біатлоністами і лижниками із столиці нашої держави, Івано-Франківської, Рівненської, Сумської, Харківської, Львівської і Закарпатської областей. Як повідомив Ігор Починок, його юні підопічні-біатлоністи не підвели. У своїх вікових групах під час перегонів вільним стилем на різних дистанціях перемогли Ольга Процик і Костянтин Марценюк, другі місця посіли Ірина Гуцуляк та Аліна Бауер, треті — Соломія Процик і Микола Сікора.

Успіхами своїх підопічних, без сумніву, залишився задоволеним й Ілля Камоцький. Скажімо, Олексій Качурай фінішував першим на дистанціях десять кілометрів і у вільному стилі, і в класичному. Цей же відрізок із кращим для своєї вікової групи часом подолав Назар Тесельський. А друге місце виборов Євген Капуш.

Нині тернопільські біатлоністи з лижниками вже повернулися додому, аби продовжити підготовку до нового зимового сезону.

На фото: підопічні Ігоря ПОЧИНКА після церемонії нагородження.

Фото О. МАРЦЕНЮК