Беріть приклад із братів

Беріть приклад із братів

Навчальний рік у Хоросткові відкрили олімпійським уроком #Be_Active. Хоростківська дитячо-юнацька спортивна школа імені М. І. Підодвірного спільно з місцевим осередком Національного комітету України в Тернопільській області провели його під час також традиційного олімпійського тижня.

Цього разу прихильники олімпійського руху краю дістали можливість насолодитися майстерністю одних із найкращих волейболістів області, які взяли участь у турнірі з пляжного волейболу серії Water Duck League. Саме цими змаганнями на одному з найкращих майданчиків для пляжного волейболу стадіону «Харчовик» і завершився літній сезон, під час якого силами помірялися вісім команд.

Титул переможців завоював дует братів у складі Тараса та Ярослава Савківих із Теребовлі, які захищали честь центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Друге місце вибороли Денис Луб’янецький із Вишнівця та Андрій Ісаків із Хоросткова. А третіми стали тернопільці Валерій Чуловський та Ігор Саламандра.

Після завершення баталій більшість присутніх ще довго не відпускала знаних майстрів, намагаючись дізнатися про секрети їхніх успіхів. Привітала їх і директор навчального спортивного закладу Марія Підодвірна. Лауреатів нагородили призами місцевого осередку НОК України в Тернопільській області.

Фото із соціальних мереж