Поки без перемог, але з другою нічиєю

Поки без перемог, але з другою нічиєю

У поєдинку четвертого туру чемпіонату України з футболу серед команд групи «А» першої ліги тернопільська «Нива» наприкінці минулого тижня помірялася силами із житомирським Поліссям». Двобій з одним із лідерів наші земляки завершили нульовою нічиєю.

Що ж стосується перипетій звітного поєдинку, то як і виконувач обов’язків головного тренера господарів Сергій Задорожний, так і наставник гостей, відомий у минулому футболіст київського «Динамо» Юрій Калитвинцев насамперед відзначили самовідданість гравців обох команд.

Чи іншими словами, за влучним висловом одного з найбільш досвідчених виконавців «Полісся» Василя Грицука, обидві команди не награли на перемогу. Хоча би тому, що для цього необхідно забити на один гол більше за конкурентів. Тож після чотирьох проведених зустрічей в активі «Ниви» стало два бали, які дозволяють команді посідати п’яту позицію, випереджаючи «Діназ» за різницею забитих і пропущених м’ячів.

Без зволікань суперники візьмуться за з’ясування стосунків і в п’ятому турі. У п’ятницю, 23 вересня, тернопільська «Нива» проведе виїзний поєдинок із «Маріуполем». Гра відбудеться на стадіоні «Діназ» у Демидові Київської області.

Фото з офіційного сайту ФК «Нива»