Мужніють у боях

Мужніють у боях

У спортивному клубі «Ринг» нещодавно визначилися лауреати чемпіонату області та відкритої першості Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту з кікбоксингу. За нагороди сперечалися як наймолодші дітлахи віком 6—7 років, так і старші юнаки з дівчатами, юніори, та молоді атлети з обласного центу, Заліщиків і Товстого.

Не зайвим буде нагадати і про те, що азів майстерності кікбоксингу можуть навчити у тернопільських спортклубах «Fight club», «Workout hall», «Шкіряна рукавичка», «Ринг», а також у названих населених пунктах. Відділення кікбоксингу, звісно, функціонує і в згаданому навчальному спортивному закладі.

Що ж стосується переможців, то у своїх вагових категоріях, починаючи від наймолодших, тріумфували Марко Костюк, Артем Бучковський, Арсен Рудакевич, Денис Богатюк, Давид Канюка, Арсен Маціборок, Стас Шиманський, Каріна Омарова, Євген Гонський, Максим Буряк, Артур Злочевський, Давид Ткач, Вадим Мігас, Вікторія Панфілова, Каріна Нетичук, Дмитро Висоцький, Василь Нанинець, Андрій Караванський, Надарій Сай, Вадим Барташевський, Сергій Чамбул, Владислав Ордеха, Назар Дмитерко, Мілана Довбенко, Іларія Цюприк, Максим Онуферко, Олександр Мітюрьов, Роман Воробець, Юрій Чугай, Владислав Чиж і  Діана Скоропадська.

Переможців і призерів нагородили грамотами і медалями, всіх учасників — солодкими призами. Змагання стали складовою частиною підготовки до чемпіонату України з кікбоксингу, призначеного на кінець квітня у Львові.

На фото: під час змагань.   

Фото із соціальних мереж.