Одне слово — молодці!

Одне слово — молодці!

Для юних вихованців Тернопільської КДЮСШ імені Ю. Горайського надзвичайно успішною стала нещодавня мандрівка до Вінниці, де за участю господарів, спортсменів із Хмельницького і наших земляків відбулися відкриті змагання з плавання пам’яті Марії Гавриш. Тернопільські спортсмени 2010 року народження і молодші повернулися додому більш ніж із трьома десятками медалей.

Для прикладу, у плаванні на спині на відрізках 50 і 100 метрів не було рівних Данилові Збараському. Стометрівку на спині найшвидше завершила Діана Лукава. Аналогічний же відрізок вільним стилем приніс перемогу Вікторії Хабурській. А Таміла Гураль фінішувала першою у вирішальному запливі на 50 метрів брасом.

До п’ятьох золотих відзнак додалося і дев’ять срібних. Окрім згаданих Діани Лукавої і Вікторії Хабурської, їх у своїх дисциплінах на різних дистанціях також завоювали Костянтин Дзюба, Ілля Ткачук, Ілля Тришак, Домініка Банасевич та Арсен Галашин. А «бронзи» удостоїлися також уже згадані Таміла Гураль, Ілля Ткачук, Домініка Банасевич. А також Захар Ковдрин, який двічі відзначився у брасі.

Нарешті, під час змішаних естафет 4 по 50 метрів вільним стилем і комплексним плаванням тернопільські квартети добралися фінішу другими.

На фото: втомлені і щасливі тернопільські плавці після завершення церемонії нагородження.  

Фото із соціальних мереж