Новий тріумф Аліни Дадерко

Новий тріумф Аліни Дадерко

У столиці Перу Лімі відбувся чемпіонат світу з важкої атлетики серед юнаків і дівчат віком до сімнадцяти років. Однією з героїнь стартів, без сумніву, стала і вихованка Хоростківської ДЮСШ Аліна Дадерко, яка нині вдосконалює майстерність в обласній ШВСМ.

У ваговій категорії до 59-ти кілограмів підопічна Вікторії Шайморданової і Віктора Симіва, звісно, ще до початку турніру була однією з фавориток. Однак лише поміст і підняті під час стартів кілограми могли об’єктивно визначити, хто на сьогодні насправді найсильніший.

На щастя, мужня дівчина, батько якої нині у лавах Збройних сил України захищає нас від московської навали, не підвела ні його сподівань, ні сподівань наставників. Підняті за сумою двоєборства 184 кілограми гарантували дівчині «срібло» у загальному заліку своєї вагової категорії.

Не залишилася Аліна Дадерко без нагород і в окремих вправах. У ривку так само завоювала срібну медаль, зафіксувавши снаряд вагою 84 кілограми. А підняті в поштовху 100 кілограмів забезпечили їй малу «бронзу».

На фото: щаслива Аліна ДАДЕРКО після завершення церемонії нагородження.

Фото із соціальних мереж