Кожен поєдинок — це досвід

Кожен поєдинок — це досвід

На міському стадіоні «Надія» в Копичинцях Гусятинського району юні вихованці Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту, які вчаться азам футбольної майстерності під керівництвом місцевих тренерів Ігоря з Ярославом Шпікул і Романа Ватраля, нещодавно приймали гостей. На товариські поєдинки до них завітали ровесники з футбольного клубу відомого в минулому футболіста Ігоря Біскупа. 

Зустрічі команд двох наймолодших вікових групах (гравці, не старші одинадцяти років) завершилися перемогами гостей з мінімальним рахунком. У двобої старших зафіксовано результат 2:1, молодших — 1:0. Та не арифметичні показники, без сумніву, стали головним підсумком спілкування початківців як на футбольному полі, так і поза його межами. Після завершення ігор діти досхочу поспілкувалися між собою, поділилися враженнями від гри. А наставники всіх чотирьох команд обговорили тонкощі навчально-тренувального процесу, обмінялися досвідом роботи.

Товариські футбольні зустрічі з ровесниками з інших навчальних спортивних закладів і футбольних клубів керівництво Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту планує зробити традиційними.

А. ЯЦИНА,

заступник директора Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту.

Фото з архіву навчального спортивного закладу