Харківські звитяги

Харківські звитяги

У Харкові визначилися лауреати чемпіонату України з кікбоксингу WРКА. За нагороди змагань сперечалися дорослі, юніори та юнаки двох вікових груп.

Честь збірної Тернопільщини захищали вихованці обласної ДЮСШ із літніх видів спорту і спортивного клубу «Тернопіль». Виступили успішно, завоювавши чотирнадцять медалей, три з яких золоті. Відразу дві з них завоював Віталій Гриневич, якому у ваговій категорії до 75 кілограмів не було рівних і в двобоях із повним контактом, і в розділі лоу-кік. Близьким до повторення його успіху був і Олександр Папірник. Однак у суперечці атлетів, чия вага не перевищує 50 кілограмів, вигравши вирішальну зустріч із повним контактом, у лоу-кіку суперникові поступився, виборовши «срібло».

Двома медалями поповнили власну скарбничку нагород іще кілька підопічних Сергія Колесника та Ігоря Кріля. Із «сріблом» і «бронзою» за успіхи в своїх вагових категоріях та розділах повернулися додому Максим Семенюк, Максим Коваль, Роман Воробець і Артем Сварян. Відзнак за друге місце у фул-контакті удостоївся також наймолодший у збірній Назар Воробець. А Євген Чирик — за третє.

А. ЯЦИНА.

На фото: тернопільські кікбоксери разом зі своїми наставниками на пероні залізничного вокзалу після повернення додому.

Фото з архіву навчального спортивного закладу